rjt

Maskin for produksjon av blekemiddel for hjemmebruk av natriumhypokloritt

A: Gode nyheter for huseiere med veggedyr: Ja, blekemiddel dreper veggedyr!Det er imidlertid veldig viktig å vite hvordan du bruker det trygt og effektivt.Men i noen tilfeller kan problemet bli for alvorlig og må tas opp av fagfolk.
Blekemiddel er ikke bare et kraftig rengjøringsmiddel, det er et kraftig rengjøringsmiddel.Det er også et kraftig insektmiddel.Den kan drepe ulike skadedyr, inkludert avløpsfluer og mygg.Hvis du ønsker å utrydde veggedyr fra hjemmet ditt, her er det du trenger å vite om bruk av blekemiddel for å bli kvitt disse skadedyrene en gang for alle.
Ifølge Terminix er blekemiddel en natriumhypoklorittløsning.Den har en pH på 11 og bryter ned proteiner, noe som gjør dem defekte.Hvis blekemiddel kommer i direkte kontakt med veggedyr og eggene deres, absorberer kroppen syren og dreper dem.
I tillegg til at det er hardt, er blekemiddel også kjent for sin sterke lukt, noe som gjør det vanskelig for noen mennesker å bruke umiddelbart eller i lengre perioder.Dampene forstyrrer også luftveiene til veggedyr og får dem til å kveles.
Natriumhypokloritt, den aktive ingrediensen i blekemiddel, denaturerer veggedyrs proteinmembraner.Dette deaktiverer insektenes immunsystem og forårsaker en reaksjon som ligner på feber hos mennesker, og dreper dem til slutt.Dette er spesielt effektivt når du bruker blekemiddel i vaskerommet for å drepe veggedyr på laken og klær, da varmen immobiliserer veggedyrene.
For de som er følsomme for lukten av blekemiddel, kan det være fristende å fortynne blekeløsningen med mer vann.Selv om dette vil gjøre det lettere for huseiere å håndtere lukten, kan det dessverre ha samme effekt på veggedyr.Derfor vil en løsning som er for utvannet ikke være effektiv til å drepe veggedyr.Et forhold mellom varmt vann og blekemiddel på 1:1 anbefales for å maksimere effektiviteten til blekemiddelet uten å forårsake ubehag for brukeren.
Nå som du vet hvordan blekemiddel dreper veggedyr, er det på tide å sette den kunnskapen ut i livet.Slik blir du kvitt veggedyr i hjemmet ditt.
Bruk en lommelykt til å inspisere sengen, madrassen og eventuelle møbler nøye.Se etter veggedyr (død eller levende), egg, avføring eller skall.Før du starter rengjøringsprosessen, fjern alt rusk og sørg for at du har lett tilgang til alle kriker og kroker.
Vask først dyner og laken, da de kan huse veggedyr.Vask med kokt vann, blekemiddel og vaskemiddel;ved tørking, bruk høyest mulig temperatur som de tåler.Støvsug deretter madrasser, puter, innsiden av skuffer og andre møbler.Fjern og forsegl vakuumposen, og kast den.
Når alt er klart, er det på tide å bruke blekemiddelet.Bland varmt vann og blekemiddel i en sprayflaske.Bruk gummihansker for å beskytte hendene, spray rikelig på madrasser (inkludert sengehjørner, fjærer og kanter) og andre berørte møbler.
På alle overflater, bortsett fra madrasser og andre møbler, garanterer håndklær fravær av spor av veggedyr.Dypp et håndkle i vann-blekemiddelblandingen og bruk det til å tørke av områder som innsiden av skuffer og fotlister.
Blekemiddel tar minst noen timer å effektivt drepe veggedyr, men det anbefales å vente 24 til 48 timer før alt tørker.For huseiere som er allergiske eller følsomme for lukten av blekemiddel, kan det å forlate huset og bo et annet sted i løpet av denne tiden tillate lukten å forsvinne og sikre at veggedyr er borte for alltid.
Når en veggedyrangrep er under kontroll, kan det å ta noen forebyggende tiltak bidra til å forhindre at problemet oppstår igjen.Bruk beskyttelsestrekk på madrasser og boksfjærer, sjekk regelmessig for hull.Hyppig rengjøring (spesielt kriker og kroker) og minimalisering av rot kan også redusere potensielle gjemmesteder for veggedyr.
For de som bor i bygårder eller leilighetsbygg, kan det å installere dørbørster i bunnen av dørene og tette alle sprekker og hull hindre veggedyr fra å komme inn i disse områdene.
For huseiere som ikke liker gjør-det-selv-metoden for å fjerne veggedyr, ring inn en av de beste veggedyrutrydderne som Orkin eller Terminix.Eksperter kan raskt bekrefte tilstedeværelsen og alvorlighetsgraden av en veggedyrangrep.De vil ha opplæring og erfaring til å drepe veggedyr på de åpenbare stedene i hjemmet ditt, samt vanskelig tilgjengelige eller skjulte steder.Til slutt kan også fagfolk bidra med forebyggende tiltak for å hindre at infeksjonen gjentar seg.
Enten du ansetter en profesjonell eller løser et problem selv, kommer det til syvende og sist ned på tre hovedfaktorer: budsjettet ditt, selvtilliten din og hvor mye tid og energi du kan bruke på prosjektet.Hvis du har et stramt budsjett, men har tiden og ferdighetene som kreves for å få jobben gjort, kan en gjør-det-selv-metode passe godt.Hvis du ikke har selvtillit eller tid, men er villig til å bruke pengene på å fikse problemet raskt, er det best å ringe inn en profesjonell.


Innleggstid: 26. juni 2023